لینک های روز

آخرین خبرها درباره خوشه بندی اقتصادی، جوک خوشه بندی و ...

لینکهای سرگرمی

آنلاین

مهمان: 10, اعضا: 0 ...

بیشترین افراد آنلاین همزمان 31
(اعضا: 0, مهمان: 31) در تاریخ دوشنبه 28 تير 1389 - 10:24:22

اعضا: 191
جدیدترین عضو: boydolbuy

كاريابی ياهو فروخته شد

 نسخه مناسب برای چاپ ساخت فایل pdf از این خبر - افزودن این مطلب به بالاترین افزودن این مطالب به سایت دنباله افزودن این مطلب به سایت کلوب ADD TO DIGG ADD TO REDDIT


ياهو خدمات كاريابي خود موسوم به HotJobs را با دريافت 225 ميليون دلار به شركت مانستر فروخته است. ياهو براي اين كار 225 ميليون دلار دريافت كرده است.

ياهو كه طي ماه هاي اخير برخي سرويس هاي خود را متوقف يا واگذار كرده اين بار خدمات كاريابي خود را به فروخت.


روند فروش يا توقف برخي خدمات ياهو از زمان انتخاب كارول بارتز به عنوان رييس هيات مديره ياهو شتاب بيشتري گرفته است و وي قصد دارد شرايط اين غول بزرگ اينترنتي را سر و سامان دهد.

بر طبق توافق دو طرف تبليغات مانستر تا سه سال در صفحه اصلي ياهو در آمريكا و كانادا هم به نمايش درمي آيد . در مقابل ياهو سالانه مبالغي را از اين شركت دريافت مي كند كه بر حسب ميزان ترافيك سرويس شغل يابي متغير خواهد بود.

قرار است اين توافق در سه ماهه سوم سال 2010 نهايي شود.

برخي جزييات اين قرارداد در مورد تامين محتوا و ترافيك اين سرويس تا چند ماه آينده محرمانه باقي مي ماند.

توسط : admin - شنبه 17 بهمن 1388 - 19:19:24    خواندن / ارسال نظرات :0

شاخه های اخبار

   

خوش آمدید

نام کاربری:

کلمه عبور:


به خاطر داشتن

[ ]
[ ]

نظر سنجی


کدومش بیشتر خوشمزه تره ؟



سس مهرام

سس بهروز



ارسال شده توسط admin
نظر: 167
نظرسنجی قبلی

وضعیت آب و هوای شهرهای ایران

Powered By Persian E107 BY Iranscripts.Com | Sponsor : MehrHost.Com